En liten mage krånglar..

Kevin blir inge piggare. Igår ringde de från dagis och vi fick hämta hem grabbarna vid lunchtid. Kevin vägrade äta, grät och sa om och om igen att han inte mår bra. Precis som han gör hemma vid varje middag. Och det är ju omöjligt att veta om "Kevin mår inte bra", är nåt han bara säger eller om det verkligen är så, och på viker sätt han inte mår bra. Vi får i vilket fall inte i honom särskilt mycket mat. Men igår kväll grät han när han skulle bajsa, så förmodligen är det förstoppning som bråkar, igen. Detta trots att han får pulver varje dag som motverkar förstoppning. Så gårdagen bestod av magmassage, rörelsegympa som tillfogar tryck på magen utan att han tänker på det, och inhandling av diverse mat som är lösande.

Dagen idag startade med samma gråt. Hela hans kropp spänner sig, och sen brister han bara i gråt och får panik. Man liksom ser hur ont det gör och jag önskar jag kunde hjälpa honom. Får kika in på Apoteket idag och handla nåt lösande att föra in bakvägen också, så det släpper. Stackars liten.

Till slut fick han iallafall i sig frukost och sen har humöret varit ovanligt bra. Han och Ian har lekt så fint med varandra. Duschat med pappa och Elza också. Senare vankas marknad med mormor. Lite karuseller kanske sätter fart på systemet!