Vårlängtan, sjukdom och rosa pojkar.

Dagarna rullar på i sakta mak. Händer inte vidare myckt just nu, väntar mest på vårens antågande. Är innerligt trött på vinterkläder, slask och isande vindar nu. Vill ha sol som smeker, bara ben och växter som spirar. Appropå det sistnämnda så sitter jag och förkovrar mig i odlingsmöjligheter till våren och sommaren. Ska försöka mig på att odla lite i pallkragar i år, se om det är nåt för mig.
 
Niklas är inne på dag åtta med feber nu. Dock fick han pencillin igår, så hoppas på att det vänder nu. Inge kul att se honom helt slut rån morgon till kväll. Särskilt inte med tanke på att det sprutar fram tänder i käften på tvillingarna just nu, med tillhörande gnäll, snor och fyllda bajsblöjor. Men vi överlever nog det här med skulle jag tro!
 
Vi är ett barn kort i helgen. Husets 10-åring har åkt till Stockholm för att hälsa på sin faster. Första gången han åker själv, pappa var mer nervös än han själv imorse. Dock märks det på en gång när nån saknas här hemma i Cirkusfamiljen, det blir tomt och tyst direkt på nåt vis. Vi fungerar bäst när vi är samlade, alla sex. Jisses vad glad jag är över att min familj helt otippat utökades med en massa underbaringar!
 
Näe.. Nu ska jag slänga mig på golvete och agera klätterställning åt två små rosaklädda pojkbebisar, Undrar jag om snoppen trillar av innan dagen är slut? Rosa är ju vigt åt flickor menar jag ju, man blir väl automatiskt tjej om man klär sig i rosa? ;)