God Jul!

Elzas första och grabbarnas tredje jul har passerat. Tvillingarna brottades med feber hela julafton, Elza var sliten av influensan hon med. Jag själv har knappt någon röst och lungorna hotar att följa med upp när jag hostar. Trots detta så blev julafton kanonmysig. Våra mammor, Niklas syster och stora barnens mormor gjorde oss sällskap, även fast vi var väldigt krassliga. Det blev en lång, intensiv och riktigt mysig dag. Alla barnen verkade glada och lyckliga över alla de klappar de fick, och glada barn är bästa kvittot på en lyckad jul. 
 
Lyckades få med hela ligan på bild också, men det var inte utan protester. Kevin, närmast i bild, var inte det minsta sugen på att sitta kvar, och jag lyfte tillbaka honom säkert tre gånger. Så med förutsättningarna jag hade, är jag nöjd att alla fem fastnade på bild!
 
Nu, när annandagen lider mot sitt slut, så börjar influensan sakta släppa sitt grepp om oss. Det är första dagen på en och en  halv vecka som jag inte känner mig helt överkörd och tom på energi. Elza har sovit ikapp och börjat äta bra igen. Det har varit jättesvårt att få i henne annat än ersättning ett tag. Även de små gossarna har intresserat sig lite mer för mat idag, och febern är på nedåtgående även om den håller sig kvar en aning fortfarande. Imorgon är vi friska, så har jag bestämt!