Furuvik!

Idag bar det av mot Furuvik och Den Stora Tvillingträffen. Dick blir det ju inte alltid som man tänkt sig. Vårt besök skulle pka hemåt samtidigt, så morgonbestyren tig längre tid än väntat. Kevin drabbades av åksjuka och innan vi lämnat Mora kommun hade han spytt ner sig och fått byta kläder två gånger. I Valbo fick vi shoppa nya extrakläder. Så istället för att hänga på entrédörren när parken öppnade kl 10, så anlände vi kl 12:30. Då hade vi dessutom missat första tvillingarrangemangen. Så kan det gå.

Vi tog med grabbarna att titta på djuren, och som dom älskade det! De gick omkring med stora ögon och var helt fascinerade. Det gick betydligt bättre än vi föreställt oss. Inga utbrott, ingen trots, inga problem. Förrän vi kom till tivolit. Men det var helt och hållet vårt fel, vi väntade för länge med mellanmålet och det i kombination med regnet och oförmågan att förstå varför de inte fick åka varenda karusell resulterade i två ledsna grabbar.

Med mat i magen och lite vila i vagnen så var de på topp för sista träffen med tvillingligan. Helt underbart att träffa folk i samma sits som en själv. Folk utan tvillingar kan aldrig förstå grejen.

Apor!
Klappa getter.
Fika vid hästarna.
Åka flodbåt.
Trötta, slitna, lyckliga.

De somnade i bilen på väg hem. Vi passerade deras normala läggningstid med råge. Innan vi var hemma så vaknade de såklart. Och ville inte somna om. Har precis brottst loss leksakerna frun Furuvik ur deras händer, med hysteri som resultat. Klockan är snart 23, de börjar lugna ner sig men har inte somnat än. Blir en intressant morgondag.

Sova? När man kan leka?! 😱