Kevins ärr.

Idag när jag gick igenom posten hittade jag ett brev från försäkringsbolaget som efterfrågade bilder på Kevins ärr, för att bedöma om det är missprydande och ger rätt till ersättning. 

Jag tänker inte ens på ärret längre. Ser det inte, märker inte av det. Kevin verkar inte störas av det heller. Men då och då låter jag fingrarna smeka över det, den ständiga på påminnelsen om den tuffa starten i livet han fick, och då blir det svårt att hejda en tår att smita ned för kinden. 

Kommentarer:

1 gizze:

Skönt att han inte märker av det...
Och skönt att han mår bra nu!
Men- hoppas ni får hög ersättning..inte för att man blir lyckligare av pengar, men för att saker blir lite enklare...och det är ni värda! Kram

Svar: Det känns som att han är värd en slant in på sitt sparkonto för allt lidande han gått igenom.. Vi får se vad dom kommer fram till! Kram!
Sandra Johansson

2 Lisa:

Håller med ovanstående. Om man bara tittar på bilden så ÄR det missprydande, utan tvekan. I takt med att han växer och huden tänjs ut så lär ärret synas lite mer. Ovanför naveln dessutom, inte direkt så att man kan gömma under kallingarna. Många kommer undra och fråga, så en ersättning är mer än skäligt.

Å andra sidan är det skönt att ni själva inte ser ärret och inte bryr er.

Hur går det med grabbarna? Skulle vara underbart med en liten uppdatering om era tankar kring förskola (om/när de ska börja) etc.

Jag har följt dig sen din graviditet med trillingarna, men jag har även full förståelse för hur mycket du kan/vill/bör blotta dig och övriga familjemedlemmar.

Svar: Precis. Han kommer få frågor om ärret hela livet. Och så illa han blivit behandlad så tycker jag att han borde få någon form av ersättning. Det är han värd!

Det går bra med dom! Dom växer och frodas! Ska absolut försöka uppdatera lite om hur dom har det, förstår att det är många som är nyfikna som följt oss sen graviditeten. Har iallafall gjort ett inlägg om förskolan. :)
Sandra Johansson

3 Anette:

Skönt att du inte stör dig så mycket på ärret. Jag gjorde kejsarsnitt och fick ett mindre ärr efter ingreppet och upplevde mitt ärr som fult under många år. Ett par år efter gick jag till mitt försäkringsbolag efter att ha läst lite allmän information om ärr och ersättning. Det slutade med att jag inte fick ersättning eftersom ärret var smalt och inte särskilt framträdande. Efter det beslutade jag att göra ärrkorrigering med kirurgi som jag bekostade själv. Lycka till!

Svar: Vi får väl se när Kevin blir äldre vad han själv tycker om det. Huvudsaken är ju att han trivs med sig själv! :)
Sandra Johansson

Kommentera här: